Galefusión

La millor fustería a Barcelona

Actualment i degut al ritme de vida que portem, és cada vegada més complicat trobar alguns professionals de la fusta o el ferro que puguin treballar i proporcionar-nos solucions personalitzades a les necessitats dels nostres espais. Es per això que trobar una fustería a Barcelona, on puguem convertir en realitat els nostres dissenys pot ser una mica complicat.

A Galefusion, som una fustería a Barcelona amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Disposem de més de 500 m2 on poder realitzar i convertir en realitat aquells dissenys o espais que els nostres clients imaginen, tant per a la seva llar com a nivell d’empresa o negoci.

Realitzem constantment projectes de disseny d’espais en fusta, pensant permanentment en les necessitats dels nostres clients per tal de proporcionar-los una solució adaptada i personalitzada, perquè puguin satisfer les seves necessitats d’una manera fàcil i pràctica.

De fet, com a fustería a Barcelona, podem realitzar tot tipus de serveis vinculats amb aquesta tipologia de material:

  • Disseny d’espais comercials.
  • Mobiliari per a cuines.
  • Armaris.
  • Portes i tarimes.
  • Manteniment de superfícies de fusta (com terrasses).
  • Realització de mobiliari per a exteriors.
  • Etc.

A Galefusion, vetllem per aconseguir sempre la millor solució a les seves necessitats, és per això que estem en contacte permanent amb els nostres clients per assegurar-nos que disposem de tota la informació de l’espai, així com de la seva supervisió per a la instal·lació dels diversos elements que el conformen.

Sigui quina sigui la seva necessitat per treballar la fusta, no dubti a realitzar-nos la seva consulta a través de la nostra pàgina web (www.galefusion.es), correu electrònic (comercial@galefusion.es) o telèfon (934 65 00 66). Estarem encantats de proporcionar-li l’assessorament i el pressupost que pugui necessitar per tal de dotar de la millor solució al seu espai, amb un disseny únic, cuidat i amb els millors professionals treballant per a vostè i per a fer realitat els seus desitjos.